Adatvédelmi Irányelvek

Az oldal tulajdonosa a PADRONES KFT, egy romániai jogi személy, aki Kézdivásárhelyen, Gábor Áron tér, 6 szám alatt található. Az Országos Kereskedelmi Nyilvántartási Hivatalnál nyilvántartásba vett a J14 / 409/2007 szám alatt, egyedi regisztrációs kódja 22218520.

 

PADRONES KFT. feldolgozza az online foglalást és szolgáltatásait igénybe vevő felhasználók személyes adatait. Ezen Adatvédelmi Szabályzatban szeretnénk tájékoztatni Önt arról, hogy milyen személyes adatokat dolgozunk fel és milyen célra.

 

PADRONES KFT. az adatkezelő, amely feldolgozza az Ön személyes adatait. Olvassa el figyelmesen ezt az információt, hogy megértse, hogyan dolgozzuk fel a személyes adatokat és milyen jogai vannak.

 

Kik vagyunk?

A PADRONES KFT. egy romániai jogi személy, székhelye: Kézdivásárhely, Gábor Áron tér, 6 szám. Az Országos Kereskedelmi Nyilvántartási Hivatalnál nyilvántartásba vett a J14 / 409/2007 szám alatt és egyedi regisztrációs kódja 22218520. Cégünk elsősorban személyszállítás taxival, autókölcsönzéssel és reptéri transzferrel foglalkozik.

 

Milyen személyes adatokat dolgozunk fel?

Személyes adatoknak számít bármely olyan információ, amely alapján az adott személy azonosítható. A feldolgozás minden olyan műveletet vagy műveletet tartalmaz, amelyet személyes adatokon vagy személyes adatkészleteken végeznek automatizált eszközök használatával vagy anélkül.

 

Az 506/2004 törvény személyes adatok feldolgozásáról és a magánélet védelméről az elektronikus hírközlési ágazatban, valamint a 2016. április 27-i 2016/679 / EU rendelet az egyéneknek a személyes adatok feldolgozása tekintetében történő védelméről és a személyek szabad mozgásáról szól. Az ilyen adatok és a 95/46 / EK irányelv hatályon kívül helyezése esetén a személyes adatkezelő köteles biztonságosan és kizárólag a megadott célra felhasználni az Önről, családtagjairól vagy más személyről megadott adatokat.

 

Az összegyűjtött információk a webhely használatának módjától függően eltérőek. Használhatja a webhelyet anélkül, hogy személyes adatokat kellene adnia nekünk, de az általunk nyújtott néhány szolgáltatáshoz, személyes adatok megadására, például: név, e-mail cím, telefonszám és cím van szükség.

 

Adatvédelmi nyilatkozat

Ez az adatvédelmi nyilatkozat elmagyarázza, hogyan gyűjtjük, használjuk és védjük az Önre vonatkozó információkat. Azt is elmondja, hogyan kell kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése van ezzel kapcsolatban, mi szívesen válaszolunk. Időnként módosíthatjuk, frissíthetjük ezt a nyilatkozatot, ezért kérjük, nézze meg itt a frissítéseket.

 

Autókölcsönzési (soförrel vagy anélkül), személy szállitási szolgáltatásaink széles választékát kínáljuk saját webhelyeink, e-mailjeink és szöveges üzeneteink (“platformok”) segítségével, oldalunkon keresztül üzleti partnereink, szociális hálózataink és más platformjaink számára. Ez a közlemény minden olyan személyes adatra vonatkozik, amelyet az adatgyűjtés során gyűjtöttünk, e-mailben, telefonon vagy postai úton.

 

A megadott személyes adatok

Nem tudunk segítséget nyújtani a foglalás megkezdésében, befejezésében vagy kérésre ajánlatot küldeni bizonyos adatok nélkül. Ha foglalni szeretne, megkérjük megadni az információkat, amikre szükségünk van. Ezek alapvető infórmációk, amik magukban foglalhatják a nevet, az életkorot, a címet és a kapcsolattartási adatokat (e-mail, cím és telefonszám). Fizetési információkat is tartalmazhat.

 

Ezenkívül információkat gyűjthetünk a számítógépéről, ha valamelyik platformunkat használja, még akkor is, ha nem hoz létre foglalást. Ez magában foglalhatja az IP-címet, a használt böngészőt és a nyelvi beállításokat. Vannak olyan helyzetek is, amikor harmadik felektől kapunk információt, vagy automatikusan gyűjtünk más információkat. Ez az összegyűjtött információk általános áttekintése.

A megadott személyes adatok

A megadott információkat tároljuk és használjuk. Foglaláskor legalább az Ön nevét, e-mail címét, telefonszámát kell megadnia. Azt is kérhetjük, hogy adja meg az otthoni címét, a születési dátumát és a járművezető életkorát, aki bérelt autót vezeti.

 

Ha kapcsolatba lép velünk (például telefonon, e-mailen vagy szociális hálózatokon keresztül), akkor információkat gyűjhetünk Öntől

 

A foglalás megkezdése után felkérhetjük, hogy nyújtson bizonyos infórmációkat , amely segít nekünk javítani szolgáltatásainkat, és segít abban, hogy a jövőbeni ügyfelek megtalálják pontosan azt mit keresnek.

 

Vannak más módszerek is, amelyekkel információt tud adni nekünk. Ha például mobileszközéről böngész, akkor megoszthatja velünk a jelenlegi helyét, hogy a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújthassuk.

 

A személyes adatok, amelyeket másokról ad meg

Foglalást hozhat létre például egy barát, családtag vagy kolléga nevében. Ha ezt teszi, kérjük győződjön meg róla, hogy a személy tudja, hogy Ön megadja nekünk adatait, és hogy elfogadja a személyes adatokra vonatkozó kezelésnek a módját (az ebben a közleményben leírtak szerint). Ez az Ön felelőssége.

 

Automatikusan gyűjtött személyes adatok

Foglaláskor rögzítjük, hogy melyik platformon és hogyan jutott el a platformunkhoz (például ha egy másik webhelyről jött).

 

Még ha nem is hoz létre foglalást, automatikusan gyűjthetünk bizonyos információkat, amikor meglátogatja a platformjainkat. Ez magában foglalhatja az Ön IP-címét, a meglátogatott oldalakat, a használt böngészőt és a kattintásokra vonatkozó információkat. Ide tartozhat a számítógép operációs rendszerével, az alkalmazás verziójával, a nyelvi beállításokkal, az eszközspecifikus beállításokkal és az eszközöket azonosító adatokkal kapcsolatos információk is.

 

Ha mobileszközt használ, helyadatokat is gyűjthetünk, elemezhetjük és feldolgozhatjuk a telepített alkalmazások alapadatait (például név, leírás és kategória).

Más cégektől kapott személyes adatok

A közösségi hálózatokról, üzleti partnereinktől és más harmadik felektől is kaphatunk  információkat Önről.

 

Miért gyűjtjük és használjuk személyes adatait?

Kérjük, hogy adja meg személyes adatait foglalásnál (vagy bármi mást, amire a foglaláshoz szükségünk van), hogy győződjünk meg róla, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtjuk önnek. Arra is használjuk adatait, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel és tájékoztassuk Önt a legújabb ajánlatokról és akciókról. Ezek a fő okok, miért gyűjtjük személyes adatait, de vannak más okok is.

 

Személyes adatait az alábbi módon használhatjuk fel:

 • Foglalások: Először is használjuk személyes adatait a foglalás megkezdéséhez és kezeléséhez, valamint, hogy küldhessünk infórmációt a fenntartott autóval vagy szolgáltatással kapcsolatban. Ez magában foglalja a foglalással kapcsolatos információk küldését, mint például a megerősítés, módosítás vagy emlékeztetés.
 • Ügyfélszolgálat: Ügyfélinformációs szolgáltatást nyújtunk. Ügyfélszolgálati csapatunknak szüksége van az Ön adataira, hogy segítséget nyújthassunk például a foglalás során, vagy válaszoljunk a foglalás előtt, alatt vagy után felmerülő kérdésekre.
 • Vásárlói vélemények: Az Ön elérhetőségi adatait felhasználva küldhetünk egy rövid kérdőívet a foglalásról. Ez segít megérteni és javítani szolgáltatásainkat és az üzleti partnereink által nyújtott szolgáltatásokat.
 • Marketing tevékenységek: Személyes adatait felhasználjuk marketing tevékenységekre is, amelyek magukban foglalhatják:
 • Az Ön elérhetősége postai úton, telefonon, e-mailben vagy SMS-ben (az Ön által megadott kapcsolattartási adatoktól függően) a legfrissebb hírekkel, akciókkal, kedvezményekkel és frissítésekkel kapcsolatban, beleértve termékeink és szolgáltatásaink részleteit (és / vagy csoportos cégeinket vagy üzleti partnereinket) ). A marketingkommunikációból bármikor gyorsan és egyszerűen leiratkozhat – kattintson a “leiratkozás” linkre.
 • Telefonon, e-mailben vagy SMS-ben lépünk kapcsolatba Önnel, a foglalással kapcsolatos információk megosztásáért.
 • Mutatunk releváns ajánlatokat platformjainkon vagy harmadik fél weboldalain, beleértve a közösségi oldalakat is.
 • Kommunikáció Önnel: Lehet, hogy más időpontokban telefonon, e-mailben vagy SMS-ben kapcsolatba lépünk Önnel. Ennek számos oka lehet:
 • Válaszolunk az Ön által megfoglamzaott kérésre vagy kérdésre.
 • E-mailben küldhetünk egy emlékeztetőt az Ön által elkezdett de nem teljesített foglalásra, hogy megtudjuk, szüksége van-e segítségre.
 • Kérdőívet vagy meghívást küldhetünk, hogy a tapasztalatait felülvizsgál
 • Küldhetünk a foglalásával kapcsolatos egyéb anyagokat, például hogyan tud kapcsolatba lépni velünk (vagy más céggel), ha segítségre van szüksége a foglalás során.
 • Megadhatjuk a korábbi foglalásainak az összefoglalását.
 • Küldhetünk más adminisztratív üzeneteket is, amelyek tartalmazhatnak biztonsági riasztásokat, még akkor is, ha nincs jövőbeli foglalása.
 • Piackutatás: Kérhetjük Önt, hogy vegyen részt a piackutatásban. Minden további személyes adat, amelyet e tanulmány részeként ad meg nekünk, csak az Ön beleegyezésével használható fel.
 • Csalásfelismerés és megelőzés: A biztonságos és megbízható szolgáltatás nyújtásához személyes adatait használjuk fel a csalások és egyéb illegális vagy nemkívánatos tevékenységek felderítéséhez és megelőzéséhez. Hasonlóképpen, személyes adatait használhatjuk biztonsági és kockázatértékelési célokra, amelyek magukban foglalhatják a felhasználók és a foglalások ellenőrzését. Ez azt jelenti, hogy néha bizonyos fenntartásokat tarthatunk fenn.
 • Szolgáltatásaink javítása: A személyes adatokat elemezzük, hogy javítani tudjuk online szolgáltatásaink funkcionalitását és minőségét, és hogy javítani tudjuk a teljes felhasználói élményt. Mindig arra törekszünk, hogy platformjaink könnyebbé és élvezetesebbé váljanak.
 • Vásárlói vélemények: A foglalás után meghívhatjuk Önt, hogy értékelje az általunk nyújtott szolgáltatásokat vagy üzleti partnereinket. Az Ön véleménye segít a jövőbeni ügyfeleknek a helyes választásban, és segíteni fogja üzleti partnereink javítását. A felülvizsgálat benyújtásával elfogadja, hogy megjeleníthetjük azt. Anonim felülvizsgálatot is tehet, vagy egyszerűen csak be írja az ország nevét és helyét.
 • Jogi célok: Végül, bizonyos esetekben szükség lehet arra, hogy személyes adatait felhasználhassuk a jogviták, a szabályozási vizsgálatok, a megfelelőségi célok megoldása vagy a feltételek teljesülése érdekében.

 

A személyes adatok feldolgozása érdekében a következő jogalapokra támaszkodunk:

 • Szerződés teljesítése: Személyes adatait kell felhasználnunk a velünk kötött szerződések teljesítéséhez. Például a foglaláskor a foglalási adatait át kell adjuk az általunk kijelölt soförnek, hogy biztos lehessen benne, hogy a megfelelő helyen várja önt.
 • Jogos érdekek: Az Ön adatait „jogos érdekeinkre” használhatjuk (olyan kifejezésre, amely mindannyiunkra nézve lényeges részét képezi vállalkozásunk hatékony magatartásának – tiszteletben tartva az Ön jogait és jogait). Például ahhoz, hogy platformjainkon, beleértve e-mailjeinket és hírleveleinket, a lehető legmegfelelőbb tartalmat nyújtsuk termékeink és szolgáltatásaink javítása és reklámozása, valamint adminisztratív célokra.
 • Hozzájárulás: Bizonyos körülmények között, például közvetlen marketing célokra, hozzájárulását kérhetjük, hogy személyes adatait használjuk. Ön bármikor visszavonhatja az Ön hozzájárulását az office@westtaxi.ro e-mail címre küldött üzenetben, a “Adatvédelem” témakörben.

 

A személyes adatok megosztása a PADRONES KFT-val.?

Személyes információkat kaphatunk Önről más cégektől – utazási irodáktól, vagy személyes adatait megoszthatjuk velük a következő célokra:

 • szolgáltatásnyújtás (beleértve a foglalások készítését és kezelését vagy a kifizetések kezelését);
 • ügyfélszolgálati szolgáltatások nyújtására;
 • a csalás és egyéb jogellenes tevékenységek és adatszegések feltárására, megelőzésére és kivizsgálására;
 • analitikai és termékfejlesztési célokra;
 • személyre szabott ajánlatok kínálására vagy marketing anyagok küldésére Önnek, vagy az alkalmazandó jogszabályokkal kapcsolatban;
 • az alkalmazandó jogszabályok betartásának biztosítása érdekében.

 

Az 1-5-ös célokra a személyes adatok megosztására és fogadására vonatkozó jogos érdekünkre támaszkodunk.

 

A 6. célból, ha alkalmazzuk, akkor támaszkodunk a jogi kötelezettségek betartására (például hatósági kérésekre).

 

Hogyan használhatjuk a mobil eszközöket?

Weboldalunk változatait kínáljuk, amelyek a mobil eszközökön és táblagépeken való szörfözésre is optimalizálva lettek. Az Ön személyes adatait ugyanúgy gyűjtik és dolgozzák fel, mint a többi platformokon, és lehetővé teszik, hogy online foglaljon.

 

Hogyan használhatjuk a mobil eszközöket?

Annak érdekében, hogy jobb szolgáltatást és relevánsabb marketinget biztosítsunk, használhatjuk az úgynevezett “cross-device tracking” -et (követés több készüléken). Ez csak azt jelenti, hogy megnézzük, hogyan használja platformjainkat több eszközön: például kombinálhatjuk az adatokat amit gyüjtöttünk a  mobiltelefonjáról és amit gyüjtöttünk az otthoni számítógépről.

 

Annak érdekében, hogy biztosítsuk, hogy olyan ajánlatokat találjon a hírlevelünkben, amelyek nagyobb valószínűséggel érdeklik Önt, elemezzük a kereséseket és a szolgáltatásokat, amelyeket több eszközön is lefoglalt, miután bejelentkezett a felhasználói fiókjába.

 

Milyen biztonsági eljárásokat használunk személyes adatainak védelmére?

Üzleti rendszereink és eljárásaink biztosítják, hogy minden ésszerű lépést megtegyünk az Ön személyes adatai védelmében, valamint az európai adatvédelmi jogszabályoknak megfelelő védelemben a nem megfelelő vagy jogosulatlan használat ellen. Speciális biztonsági eljárásokkal és korlátozásokkal (technikai és fizikai) is rendelkezünk, amelyek korlátozzák a személyes adatokhoz való hozzáférést és azok használatát. Csak a meghatalmazott személyzet férhet hozzá a személyes adatokhoz – és csak meghatározott, engedélyezett célokra teheti ezt meg.

 

Hogyan kezeljük a gyermek személyes adatait?

A 18 éven aluli gyermekek számára a szolgáltatásaink igénybevétele, foglalás létrehozása csak akkor engedélyezett, ha szülő vagy gyám gondoskodik, mellette tartozkodik. Bizonyos helyzetekben tájékoztatást kaphatunk a gyermekekről, például a foglalás részeként, vagy egy ügyfélszolgálati vita kapcsán. Ha ez megtörténik, akkor ezt az információt csak a gyermek szülőjének vagy gyámának beleegyezésével gyűjtjük és használjuk. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy töröljünk minden olyan információt, amelyet ebből a korból vagy egy szülő vagy gyám érvényes hozzájárulása nélkül kaphatunk egy gyermektől.

 

Hogyan irányíthatja az Ön által megadott személyes adatokat?

A jogi kivételektől függően hozzáférhet, kijavíthat vagy törölhet olyan személyes adatokat, amelyeket Önről kaptunk és tárolunk, és ellenzi személyes adatainak feldolgozását. A személyes adatokat kérhetjük, és ezeket a jogokat alkalmazhatjuk. Ha ezt megteszi, további információkat kérünk Öntől, hogy megerősítse személyazonosságát, biztosítsa és biztosíthassuk az információk biztonságát, és kezeljük az Ön kérését az érvényes európai adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően.

 

Ki felelős a személyes adatok platformjainkon történő feldolgozásáért?

A PADRONES KFT ellenőrzi a személyes adatok feldolgozását platformjain. Ha bármilyen kérdése, aggálya vagy észrevétele van a gyakorlatunkkal vagy az adatvédelmi nyilatkozatunkkal kapcsolatban, kérjük, küldjön egy e-mailt a következő címre: office@westtaxi.ro a “Adatvédelem” cimmel, és azonnal válaszolunk Önnek. A bizalmasságról, adatvédelemról mindig szívesen beszélünk.

 

Mit kell tennie, ha megsértettük az adatvédelmet?

Ha úgy gondolja, hogy megsértettük az adatvédelmi jogokat , kérjük , lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: office@westtaxi.ro az „Adatvédelmi panaszok” címmel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető leghamarabb kivizsgáljuk a helyzetet.

 

Ez az adatvédelmi irányelv megváltoztatható?

A PADRONES KFT.-nek jogában áll bármikor módosítani vagy kiegészíteni az adatvédelmi irányelvet az online platformon található módosított adatvédelmi irányelvek megjelenítésével. E-mailben értesítjük Önt, ha a módosítás vagy kiegészítés jelentősen megvátoztatta az Ön jogait vagy kötelezettségeit, vagy a szolgáltatás használata során figyelmeztetjük Önt. Az Adatvédelmi irányelv román nyelvű változata az eredeti verzió, a többi nyelv csak fordítás. Összeférhetetlenség esetén a román nyelvű változat érvényesül.

 

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatban, bármikor kapcsolatba léphet velünk;

PADRONES KFT.

Gábor Aron tér 6, 525400 – Kézdivásárhely

Telefon: 0740126937 (hétfőtől – péntekig 09: 00-17: 00 között)

E-mail: office@westtaxi.ro